Alle nyheder fra Tunø Festival

 • Bo i dit Drømmeslot

  31-03-2014 20:04
  Drømmeslot på TUnøKunne du tænke dig at bo i dit eget drømmeslot under Tunø Festival?

  Nu har du muligheden for at flytte ind på Amalienborg, Marselisborg, Schakenborg, Buckingham Palace etc. og dele gemakker med en ven. Jeres slot er klar til indflytning når i kommer til Tunø Festival, i medbringer selv sengetøj eller sovepose.
   
  Køb Drømmeslot/Tent House på Billetnet. Du kan læse mere på www.Royalhomes.dk
 • Jubii, vi skal på Oddermesse...

  28-03-2014 09:58
  Tunø Festival på Oddermesse
  Vil du ha’ en festlig Tunø Festival-streamer til din bil? Vil du møde formanden? Eller trænger du bare til et frisk pust af hyggelig Tunø Festival - her knap 100 dage før, det går løs med Queen Machine og alle de andre på vores bilfri ø? Mød Tunø Festival på Oddermesse lørdag og søndag 29.- 30. marts i Spektrum Odder. Vi står på stand A23 og venter på dig. Det er Østjyllands største messe…
 • Folkeklubben og syv andre nyheder på Tunø Festival

  20-03-2014 13:47
  Så er Tunø-programmet på plads.
  Folkeklubben på Tunø FestivalTunø Festival kan nu offentligøre hele otte nye navne på plakaten til årets festival 3.-6. juli. Blandt dem er et band, der især står nogle tunboers – og helt vildt mange andres - hjerter rigtig nær: Det unge pop-folk-band Folkeklubben.

  ”Vi havde hørt dem i radioen og måtte lige se, hvad det var for noget,” fortæller Lise-Lotte Borggaard, der i sensommeren 2013 drog fra Tunø til Grenå sammen med en flok andre tunboer for at høre Folkeklubben. De var meget begejstrede for koncerten.

  ”Det er bare noget rigtig, rigtig hyggeligt musik, og vi tænkte, det var lige noget for festivalen,” siger Lise-Lotte, der synes, at Folkeklubbens musik vækker minder fra hendes ungdom i 80’erne.

  ”Det er jo noget iørefaldende musik, og os, der er vokset op med de gode tekster, synes jo det er dejligt med noget CV Jørgensen-inspireret musik,” tilføjer tunboen, der glæder sig meget til at høre Folkeklubben igen på Tunø Festival.

  Efter koncerten i Grenå spurgte tunboerne næstformand for Tunø Festival, Lars Løhndorff , om han kunne få Folkeklubben til øen, og det mente han godt, han kunne:

  ”Vi har skaffet dem til ære for tunboerne, og jeg synes faktisk også at udtrykket i Folkeklubbens musik passer rigtig godt til Tunø,” siger Lars Løhndorff.

  Otte nye navne
  Udover de allerede offentliggjorte navne kan Tunø Festival præsentere otte nye. Festivalgæsterne kan glæde sig til at høre The White Album, Backseat, Jane og Shane, Sara Garbow, Mark Faaborg Kvartet, Balløverne og så selvfølgelig Folkeklubben. Det hele indledes som altid af Marianne Erikson og alle Tunøs børn.

  Der er altså lagt op til en fest med både folk, pop og blues på årets Tunø Festival, der udover de nye navne også byder på koncert med blandt andre Ester Brohus, Queen Machine og Pink Floyd Project.
 • Hent Tunø Festival app

  Skrevet af Tunø Festival
  1 Kommentarer
  10-03-2014 09:56
  Hent Tunø Festival app herTunø Festival er kommet med på App-vognen og kan stolt præsentere vores første app til både IOS og Android. Det betyder du kan hente masser af information til din smart-telefon, iPad og tablet.

  App'en indeholder bl.a. nyhederne fra hjemmesiden og Facebook, der er masser af fotos og videoer. Du kan også sende dine egne fotos til app'en, se musikprogram med omtaler og vores prisliste.
   
  Vi udvikler løbende på app'en og tager meget gerne i mod ønsker til nye funktioner.
 • Kender du Hans Peter?

  04-03-2014 08:23
  HP Lange og Troels JensenEn Danmarks allerbedste bluesmusikere HP Lange tager sin gode ven Troels Jensen med til Tunø Festival.

  HP Lange er kendt for sin sølvblank National Streelguitar som har en helt speciel autentisk lyd som man forbinder med det sydlige USA - The Deep South.

  Når HP Lange går på Stiften/Blues Scenen, som i år er flyttet ind i det store telt, vil du hurtigt fornemme Mississippifloden flyde forbi mens de store hjuldampere plasker rundt i de mudrede vand, til tonerne af en slow Delta Blues.

  Vi glæder os til at nyde HP Lange og Troels Jensen og vil bare sige: Hold øje med alligatorene!
 • Formandens favoritter

  Skrevet af Tunø Festival
  02-03-2014 13:22
  Mikael K og KlondykeHvorfor kommer du til Tunø Festival?
   
  Jeg tror, at første gang man stiger på færgen i Hov og når man en time efter sætter sine fødder på Tunø, bliver ramt af en særlig "Tunø-feber". Når man først har været på Tunø en gang skal man bare tilbage, igen og igen.

  Det samme gælder også for Tunø Festival. Første gang kommer mange for at høre musikken og blive musikalsk overrasket. Sådan oplevede jeg selv Tunø Festival for mere end 10 år siden og har været "fanget" af den unikke stemning som er på øen og Tunø Festival.

  Musikalsk er jeg blevet både overrasket og ramt flere gange. I 2012 havde Tunø Festival en intimscene i Royalteltet hvor et forunderligt orkester kaldet Klondyke med musikeren Mikael K i front. Jeg kendte udemærket Mikael K og Klondyke i forvejen og deres pussige univers beboet af originaler og sære eksistenser.

  Koncerten var intim og tæt, og blandt mine absolut største musikalske oplevelser på Tunø Festival. Derfor ser jeg med glæde frem til, at Mikael K og Klondyke igen er på programmet til årets Tunø Festival. I år har glæden af dem på store scene fredag 4. juli kl. 15.

  Ses vi foran scenen?
 • Scrum og Pink Floyd

  Skrevet af Tunø Festival
  01-03-2014 12:00
  Scrum på scenenSamtidig med starten på billetsalget offentliggør Tunø Festival også to nye, store orkestre på sit musikprogram. Det er Scrum og The Pink Floyd Project, der ventes at blive blandt årets helt store festivaloplevelser på den lille festival på den bilfri ø ud for Odder.

  Vi er helt vildt glade. Efter virkelig mange forespørgsler fra vores gæster kan vi nu endelig sætte de 1.200 billetter til årets festival til salg. Og ikke nok med det. Vi er så megastolte over at kunne præsentere både Pink Floyd Project og drengene fra Scrum på vores scene. Det kan kun blive stort og godt,” siger Jørn Kildall, festivalformand.

  I forvejen har Tunø Festival tidligere offentliggjort, at også Queen Machine, The Powls, Coast, Frede Fup, Ester Brohus, Arosia, Vejgaard Taarnblæserlaug, Gypsy Lacey, Billy Bobs Boogie Band og Kristian Lilholt kommer i teltet på den bilfri ø til sommer.
 • Reserver plads på Tunø Færgen

  28-02-2014 11:41
  Tunø Færgen pladsbilletSom noget nyt kan Tunø Festival tilbyde pladsreservation på Tunø Færgen ved køb af festivalbillet på Billetnet.dk. På Billetnet.dk kan du reservere din pladsbillet til og fra Tunø i festivalperioden 1. - 7. juli 2014.
   
  Hvis du skal reservere udenfor denne periode skal du anvende Tunø Færgens hjemmeside.
 • Nu med to- og tredagsbilletter!

  2 Kommentarer
  28-02-2014 09:54
  BilletterSå er billetsalget til Tunø Festival i flyvende fart.
  Fra fredag 28. februar kan man gå ind på Billetnet.dk eller Tunøfestival.dk og sikre sig adgang til årets festival på Kattegat-øen.
   
  Og for første gang nogensinde kan man ikke kun købe en partoutbillet til festivalen, men også to- og tredagsbilletter. (BEMÆRK! 2 og 3-dages billetter kan først købes fra uge 10)
   

  PLADSRESERVATION

  I år kan du reservere plads til Tunø Færgen ved køb af festivalbilletten.

  "I efteråret holdt vi inspirationsdag, hvor der var ønske om to- og tredags billetter. Samme ønske har vores gæster udtrykt på evalueringsskemaer i flere år. Derfor indfører vi nu nye billettyper og håber på stor succes," siger Tunø Festival formand, Jørn Kildall.
 • Tunø Festival - nu med Coast, Fup og Brohus

  04-02-2014 11:16

  Har du også fået nok af iskold vinter?

  Så kan Tunø Festival nu offentliggøre endnu tre gode grunde til at glæde sig til sommer. Så fede navne som Coast, Frede Fup og Ester Brohus har nu også skrevet kontrakt med den lille hyggelige festival på Kattegat-øen, der i år holdes 3.-6. juli.

  Frede Fup er en elsket spradebasse fra Amager, der spiller uhøjtidelig og festlig rock. Ester Brohus og hendes trio byder på ballader, gospel og dejlig blues. Og Coast er et ægte engelsk rockband med keltiske rødder og musik, der er påvirket af så fede navne som Bruce Springsteen, Dire Straits og Runrig – et gensyn fra 2011, hvor de også indtog Tunø Festival med stil. Med andre ord – der er nu endnu tre gode grunde til at tage til Tunø og holde fest.

  I forvejen har Tunø Festival tidligere fortalt, at Queen Machine, The Powls, Arosia, Vejgaard Taarnblæserlaug, Gypsy Lacey, Billy Bobs Boogie Band og Kristian Lilholt kommer i teltet på den bilfri ø til sommer.

  Om meget kort tid sættes billetsalget til årets festival i gang. Hold øje her på Tunø Festivals hjemmeside.

   Coast til Tunø Festival 2014

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   >