DRIKKE

Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer på festivalpladsen, men det er så absolut tilladt at drikke.
Tunø Festivals egne barer er fyldt med alt fra kolde fadøl til friskpresset appelsinjuice og spændende cocktails.

BAR 1 & BAR 2:

De to barer er placeret i det store musiktelt og forsyner før, under og efter festivalens gæster med fadøl, sodavand, kildevand, cider, shots, hvid- og rødvin, div. drinks samt alkoholfri øl og snacks

BODEGAEN:

Bodegaen finder du på festivalpladsen mellem Mågen og udgangen til campingområdet. I Bodegaen serveres der, udover øl & vand, et bredt udvalg af forskellige drinks, shots og specialøl. Bodegaen er i særdeleshed kendt for sin berømte Frozen-White-Russian.

Bodegaen inviterer indenfor til fest fredag (30/6) og lørdag (1/7), når Henrik Bolding byder op til en aftensvingom! Henrik Bolding er østjysk sanger og guitarist…… eller guitarist og sanger…… frit valg. Ingen sang er for lille, ingen er for stor. Med en stærk stemme og en swingende guitar er syng-med musikken på plads. Repertoiret dækker noget dansk, noget engelsk, noget amerikansk, en irsk i ny og næ…..Pop, rock, country, noget blåt, og det hele er lånt af verdens bedste kunstnere og sangskrivere.

APPELSINEN:

Lige udenfor Bodegaen ligger Appelsinen, en lille orange campingvogn med en vigtig funktion; det er her du kan få fyldt C-vitamindepotet op med lækker friskpresset appelsinjuice med eller uden vodka.