MAD PÅ TUNØ FESTIVAL

BRUNCH:

Lune rundstykker, hjemmebagte kager, smør, ost, pålæg og frisk brygget kaffe – sådan starter man dagen på Tunø Festival, hvor der hver morgen kl. 08-12 serveres lækker brunch i det store telt, Søndag starter vi dog allerede kl. 7.30.

MÅGEN:

Det første madtelt på Tunø Festival var den røde indianer-teepee hvor der igennem mange festivaler blev grillet pølser og brød. Meget har ændret sig siden, inklusiv navnet, og i dag tilbyder Mågen et bredt udvalg af lækker frisklavet mad. Der serveres blandt andet fritter, bøffer, pølser og en god salat, det hele grillet og snittet af en kærlig hånd. Til aften serveres også dagens ret med Tunø grønt.

I Mågen bliver du mødt af et veloplagt personale der gerne giver en sang, hvis køen bliver for lang.

PØLSEVOGN:

Hos Tunø Festivals pølsevogn er der mulighed for at stille den lille sult med en god traditionel hotdog. Pølsevognen serverer hele dagen lune pølser og hotdogs midt på festivalpladsen og skulle sulten melde sig ud på de små timer – fortvivl ej, pølsevognen holder åbent efter vind, vejr og pølse-humør.

KØBMANDSTELTET:

Midt på festivalpladsen, lige ved indgangen til Børneteltet, har Tunø Købmandsgård deres lille kolonial-udsalg hvor det er muligt at købe diverse daglige fornødenheder samt slik, is og snacks