Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Tunø Festival.

Tunø Festival Sæt kryds i din festivalkalender torsdag d. 29. juni kl. 16 nul dut!

Jacob Dinesen er uden overdrivelse et af landets største og meste spændende musikalske talenter lige nu. Det er også derfor at Tunø Festival har slået til da muligheden for et genbesøg af dette unge talent bød sig.
Tunø Festival shared their event.
23.05.2017 at 10:02 amSe mere på Facebook.
Tunø Festival Vi ser nærmere på torsdagens program! Efter den officelle åbning af Tunø Festival 2017 tager Touch of Shadows over, og serverer stor spilleglæde og glimt i øjet. Det er første gang de velspillende skygger gæster Tunø Festival, så kom glad og byd dem velkomne på ordenlig Tunø-manér 🙂Tunø Festival shared their event.22.05.2017 at 01:54 pmSe mere på Facebook.
Tunø Festival Vi nærmer os så småt startskuddet til årets festival! Har du, ligesom os, også svært ved at vente? Så tag et kig i vores billedgalleri fra de sidste tre år, drøm dig tilbage til Tunø og gør dig klar til den kommende 😀 <3 #TF17Tunø Festival feeling impatient.19.05.2017 at 09:27 amSe mere på Facebook.
Tunø Festival Kunne du tænke dig at være med til at lave Danmarks skønneste festival og komme gratis med til festlighederne? Så har du muligheden nu! Pt. mangler vi nemlig frivillige medarbejdere til flere forskellige udvalg, blandt andet følgende:

Campingmedhjælpere til at sørge for at teltpladsen er top-tunet og klar til at gæsterne ankommer.

Transportmedarbejdere, hvis opgave er at transportere diverse gods fra færgen og rundt på øen under festivalen.

Merchandisemedarbejdere, hvis opgave er at sælge vores seje Tunø-merchandise under festivalen.

Backstagemedarbejdere, der skal tage sig kærligt af festivalens musikere ved at hente dem ved færgen og give dem topklasseservice under deres ophold.

Madmedarbejdere til vores fastfoodrestaurant Mågen, hvor opgaven er, med klassens bedste fastfood-service for øje, at lange burgere og fritter over disken til hungrende festivalgængere.

Se alle de ledige stillinger i vores jobbank: http://tunofestival.dk/jobbank/
18.05.2017 at 10:23 amSe mere på Facebook.
Tunø Festival Vi kan vist hurtigt blive enige om, at festivalmad ikke bare er festivalmad på Tunø Festival. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af alt det, hjertet begærer.

Er du hårdt ramt dagen derpå er Mågen et godt bud, men hvis du gerne vil vil blive klogere på, hvad øen har at tilbyde i form af lokale råvarer og blive en lækker gastronomisk oplevelse rigere, så kig forbi Tunø Festivals egen gourmetrestaurant Restaurant TUMA .

Du bestiller bord lige her: http://www.ticketmaster.dk/artist/tuno-festival-billetter/896600?language=da-dk
05.05.2017 at 02:44 pmSe mere på Facebook.