KEINSTEIN

Keinstein er et band bestående af 5 friske fyre, som lever og øver i Esbjerg.
Oprindelig kommer de fra Vejrup, Bramming og Esbjerg.
De leverer et fedt, energisk og ikke mindst humoristisk sceneshow, hvor de blander gode gamle dansktop klassikere sammen med de fedeste rock og heavy numre fra 80’erne og 90’erne.

Keinstein har valgt at blande numrene for at lave et anderledes og mere alsidigt kopiband – og resultatet er også, at de rammer bredt og alle aldersgrupper.

Numrene består af den solide 80’er og 90’er rock’n’roll som AC/DC, Kiss, Europe og Metallica osv, som bandet så blander sammen med Mormors kolonihavehus, Den knaldrøde Gummibåd, Sikken Fest og Himmelhunden. Ganske enkelt numre, som alle kender, kan synge med på og danse til på fuld skrue!

Keinstein består af unge, men erfarne musikere. Som bandet Keinstein har de kun eksisteret i 4 år, men de har allerede spillet Danmark tyndt!
De har leveret varen lige fra Sønderborg til Skagen, og til alt fra små konfirmationer til Danmarks største motorcykeltræf!

Når de spiller giver de sig altid 100%. Forsangeren skriger, trommeslageren banker løs med 2 stortrommer, guitaristen og bassisten fester på scenen, mens lead guitaristen farer rundt over alt, både på scenen og mellem publikum.