MADS MATHIAS KVARTET

Sangeren, saxofonisten og sangskriveren Mads Mathias forventes at blive den nye stjerne på den internationale jazz himmel i samme liga som Harry Connick Jr. og Michael Bublé.

Senest har Mads Mathias udgivet sit debut soloalbum “Free Falling” – et vokalt album, hvor målet var kompromisløst at skabe drømmepladen. Materialet er skrevet af Mads Mathias selv og udover at han synger, spiller saxofon, klaver og trompet, bidrager over 25 musikere til albummet.

Et album, der formår at formidle atmosfære, kærlighed til musikken og masser af humor, mens vokalen sniger sig ind på lytteren og serverer personlighed og originalitet, men med dyb respekt for den udødelige crooner tradition.

Der levereres en dynamisk og vedkommende koncert i en konstellation der gjorde Nat King Cole verdensberømt. Den hårdt swingende trommeløse kvartet, hvor guitar, bas og klaver er den bærende rytmegruppe, har en særlig og kendetegnende lyd og pakker dig ind i god swing og fantastisk stemning!

Mads Mathias er for alvor ved at slå igennem internationalt og har senest spillet udsolgte koncerter i England bl.a. på det legendariske Pizza Express Jazz Club i London. Dette helt enestående talent placerer sig helt perfekt i den Tunøsiske tradition for dansk Jazz i verdensklasse.